See what our students say about us

Testimonial Image
David Yoga

10/10/2023

Learning Data Analytics with RevoU Sebagai lulusan Teknik Mesin, belajar DA merupakan hal yang sangat baru bagi saya, cleaning data dengan python dan membuat Data Visualization dengan python/GDS sangat menantang bagi saya yang merupakan Mechanical Engineer. Tapi semua itu demi pengembangan diri agar tidak tertinggal jaman dan stuck ditempat yang sama, so never back down never give up!

Testimonial Image
@exquisitorry
maurice

5/10/2023

ya allah makasih revou, gua jadi bisa kegambar ngeset ads di instagram gimana. terutama nentuin target audience, materi yg gagal gw pahamin mulu

Testimonial Image
Yulianti Yuly (Instructor)

3/10/2023

Tiap kali dikasih kesempatan buat sharing di kelas Socia Media Organic di RevoU aku selalu bersyukur dan happy. 🙏🏼✨ Why? Ya karena banyak hal sih, salah 1 nya biasanya selalu ketemu sama orang-orang baru yang unik; unik di sini in positive way ya, unik dalam cara berpikir, nyampein pendapat, berkarya, dan juga dalam belajar. Gak jarang sebagai instructor yang biasanya sharing experience dan materi, aku juga justru kadang dapat banyak POV baru yang unik dan penuh insight, kelas pun jadi super dinamis.🫶

Testimonial Image
Iqbal Givary Alam

30/9/2023

Pembelajaran data analysts di RevoU, "belajar cara belajar." Walau terdengar "tidak umum" tapi ternyata hal ini adalah hal dasar yang harus difahami terlebih dahulu sebelum memulai belajar!

Testimonial Image
Tira Mayshela K.

17/9/2023

Thank you, RevoU for the past 7 months of an incredible journey, and to each one of you that have helped me throughout the program. May what we've worked for will soon be paid off ✨😊

Testimonial Image
Diniyah Hidayati

10/9/2023

💻 Every digital campaign can be tracked 😎 Running back through the Week 3 of RevoU Fullstack Digital Marketing Faculty where I excuted a task to create Measurement Plan! The asked-tasks are included: 1. Created Hard KPI, Soft KPI, and Good to Know 2. Created Event and Triggers Description 3. Implemented our Measurement plan using Google Tag Manager

Testimonial Image
Hendrik Wicaksono

7/9/2023

UMKM Project became the last chapter of my journey with RevoU. It was a long yet challenging for me. Start from knowing nothing about digital marketing, now I confidence enough to work on in. Not only theories, I also got chance to experience how digital marketer work. Start from creating initial strategy, excuting, and optimizing campaign in order to get the best result based on the objective.

Testimonial Image
Azis Noor Prabowo

6/9/2023

So very grateful for the opportunity. Learn a lot as an individual and extremely proud to complete the faculty FSDA May23, NEXT here I come! The environment is amazing, professional, but also fun. It is definitely not easy, but it is a foundation that is needed for you to survive in this specific line of work. To quote the quotes quoted by one of the lecturers, being a DA means to persevere. Let's persevere together, bud!

Testimonial Image
Alya Azhni Mulya

5/9/2023

I want to share my journey with the RevoU Data Analytics Mini Course. This two-week program has been excellent! I learned a lot about Data Analytics, starting from the fundamentals, understanding business problems, data metrics, data cleansing, analysis tools such as SQL, data visualization using Tableau, how to communicate data insight with a presentation, and even the career path in Data Analytics.

Testimonial Image
Nidya Paramitha

5/9/2023

Sy mengikuti revou bukan untuk mencari pekerjaan baru di bidang Digital Marketing. sy hanya pemilik usaha small enterprise dan padat karya, dan ingin upskill di bidang digital. apa yang saya pelajari di Revou dangat amat beguna untuk bisnis sy kedepannya. sy jadi semakin paham baiknya harus mengarah seperti apa dan bagaimana. Saya merekomendasikan untuk para Bussiness owner yang memiliki ketertarikan di dunia DM, tapi bingung apa yg cocok terlebih dahulu untuk dimulai, untuk join FSDM di Revou. Enterpreuneur dengan pengetahuan dasar dan pola pikir Digital Marketing is superb!

Testimonial Image
Ariesto Wahyu Tri Wibowo

4/9/2023

Thank You for the opportunity RevoU . I enjoy the class. 2 Pekan terasa cepat dan menyenangkan. Semoga dapat bertemu lagi di kesempatan lain.

Testimonial Image
Putri Nur Aisyah

28/8/2023

Such a great journey at RevoU :"") Sungguh, penuh perjuangan luar biasa untuk terus berkembang mengemban ilmu baru ini. Sudah dua bulan saya bekerjasama dengan tim terbaik di Section Barcelona. Drama lucu-lucu dan gemes-gemes ada banget, tapi hal itu juga yang membuat kami semakin erat.

Testimonial Image
Aisyah Dewi

22/8/2023

Today, I had the opportunity to become a candidate interview product manager at Revou, who was directly mentored by Kak Gege! was a nice experience and opportunity to learn and upgrade my career interview skills as a product manager. So much to learn and the knowledge was lit and it helps me a lot.

Testimonial Image
Mhmd Gustian

22/8/2023

I am thrilled to share that I have successfully completed the 2-week Software Engineering Fundamental Course, organized by RevoU! 🚀👩‍💻 Throughout this journey, I delved into the world of software development by immersing myself in three essential pillars HTML, CSS, and JavaScript.

Testimonial Image
Imam Nur Hidayat

11/8/2023

Thrilled to share that I've achieved an excellent grade and have mastered numerous digital marketing skills, including marketing analytics, Google Ads, Meta Ads, CRM, content marketing, social media organic, and more. 📈 Ready to take on the world as a Full Stack Digital Marketing expert! 💪

Testimonial Image
Justica Maulana Amanda

26/7/2023

Malam ini belajar mengenai Landing Page dengan pemateri kak Poppy Iskandar di Mini Course Digital Marketing by RevoU. Penjelasannya kak Poppy sangat mudah dipahami dan seru!! Terima kasih banyak atas insight dan ilmu barunya kak Poppy Iskandar dan tim RevoU✨

Testimonial Image
Vincent Kurniadi

18/7/2023

I am happy to be able to learn together with Bella Chyntiara, Salsa Erwina, and Matteo Sutto in the Mini Course RevoU ""Manager Academy"" The lessons provided are interesting, interactive, and broaden our insights, especially in terms of handling diverse team members. The explanations are also easy, engaging, and enjoyable. I feel fortunate to have found this material and learn from the amazing, kind, and friendly speakers. 😊 The content here is great and suitable for friends who want to build a team, become a good leader for themselves and their team, and be a supportive and ethical colleague ✨

Testimonial Image
Abi Rafdi Wilhan

16/7/2023

Saya ingin berbagi pengalaman menarik selama mengikuti Manager Academy Mini Course dari RevoU pada tanggal 11 dan 13 Juli 2023. Ada beberapa poin menarik yang saya dapatkan dari materi selama Mini Course ini. Pertama, komunikasi sebenarnya sudah menjadi bagian dari kehidupan sehari-hari kita, baik itu dalam bentuk komunikasi formal maupun informal. Namun, ketika berada di lingkungan profesional, seringkali kita lupa akan pentingnya seni komunikasi yang efektif. Kedua, kemampuan mengkomunikasikan pesan yang sulit sangatlah penting. Tanpa komunikasi yang baik, masalah dalam tim dapat berkembang dan berdampak negatif terhadap produktivitas dan kepuasan anggota tim. Dengan komunikasi yang baik, kita dapat merumuskan rencana aksi untuk mengatasi masalah dan mencapai hasil yang diinginkan.

Testimonial Image
Ambara Putra

1/7/2023

In my second month at RevoU, I had the opportunity to learn the fundamentals of being a data analyst. The learning started with understanding business problems, performing EDA, understanding data processing (cleaning data, handling outliers, data interpretation), and creating easy-to-understand data visualizations.

Testimonial Image
Andhi Setya Hermawan

26/6/2023

Satu hal yang benar-benar saya hargai dari RevoU adalah pendekatan praktis mereka dalam pembelajaran. Setiap konsep yang kita pelajari langsung diterapkan melalui proyek-proyek nyata, yang membantu saya memperdalam pemahaman saya secara langsung. Selain itu, adanya sesi tanya jawab dan diskusi dengan instruktur dan sesama peserta juga sangat berharga. 🙌🗣️

Testimonial Image
Zulfikar

26/6/2023

Selain materi pembelajarannya yang mudah diterima, pemateri yang disediakan oleh RevoU juga menjelaskan materi dengan cukup detil. Sehingga sangat mudah diterima, apalagi buat kamu yang tidak memiliki background IT sekalipun.

Testimonial Image
Kansha Hasri Ainun

22/6/2023

Awal tahun ini aku iseng bergabung di RevoU waktu itu niatnya karena aku tertarik sama digital marketing dan product management, ga taunya di salah satu pembelajaran di RevoU itu ada bahas tentang Software Engineering. Pikiran pertamaku, ga jauh-jauh dari pikiran kalian semua kok, “Anjir, pasti bakal susah banget nih”. Bener susah, tapi ternyata ga sesusah dan semenakutkan itu.

Testimonial Image
Nabiila Azzahra

15/6/2023

Pengalaman yang seru bisa belajar "PDKT" dengan digital marketing di Mini Course Digital Marketing RevoU selama 10 hari. Meskipun rasanya singkat, tetapi tetap padat

Testimonial Image
Rahmat Priyadi

12/6/2023

Selama dua minggu, saya mendapatkan wawasan baru mengenai digital marketing. Mulai dari yang paling dasar, apa itu marketing. Sampai dengan strategi penyusunan konten. Bahkan, ada sesi studi kasus juga. Kakak-kakak pembicaranya juga keren-keren. Berbagai praktisi dari berbagai latar belakang.

Testimonial Image
Kharisma Rahmatika Irfani

8/3/2023

Mini Course yang ISINYA DAGING SEMUA! 😲 RevoU One of the classes that I waiting for... 'CV Review' Thank you atas materi yang informatif dan review CV nya insightful banget! Nggak nyesel deh ikut mini course digital marketing di RevoU 😍

Testimonial Image
Anandia H.

7/31/2023

It has been a few months since I finished Full Stack Data Analytics & Labs at RevoU. It was a life changing experience, literally. I joined Revou's FSDA with a mindset that I need to change my career path even though I have been working for almost 6 years at that time. I realized that I have no tech or science background (I'm from Accounting major), therefore I worked extra hard on assignments and tried to be active during lectures. I didn't want to waste the precious time of being a RevoU student. Fast forward a few months later, I am now a Data Analyst in infinID. I will be forever grateful for my friends and teammates who has supported each other during tough times in class.

Testimonial Image
Danang Prasetyanto

7/2/2023

Changing careers involves a lot of risks, especially if you already have a stable career. Some people will tell you to stop and just be happy with what you have now. I'm also grateful to have joined a RevoU class and meet colleagues who have the same purpose as I do

Testimonial Image
@claritysparks
Claire

6/8/2023

pas mulai mentoring di RevoU tuh kayak "anjay mana ngerti gua tentang ngajarin bikin cover letter, bikin CV, dll" but well turns out even your personal experience can become a gold mine for other people who were walking the same path ❤

Testimonial Image
Antonius Baseloy Geranamara Sinuraya

6/5/2023

Jujur SEO bukan fokus utama dulu selama 3 bulan belajar dalam RevoU, tapi memang hidup gaada yang tau tiba-tiba kerjaan utama sekarang justru handle SEO ini. Anyway salah satu stepping stone buat terjun lebih dalam ke dunia SEO ini, gasabar kedepannya bakal ada apa aja yang dilakuin.

Testimonial Image
Cakra Andius Cahyo

5/16/2023

Berawal dari tidak mempunyai pekerjaan karena di layoff dan bersyukur ikut sebuah Community dari hasil belajar digital marketing di sebuah bootcamp bernama RevoU. Pada suatu hari community membuat acara bernama Bukan Bukber Biasa. Disanalah awal bertemu dengan seorang teman yang bekerja di industri fashion. Akhirnya saya dibantu oleh teman saya untuk mem-follow up ke atasan nya untuk bisa dijadwalkan interview oleh HR & User. Saya bersyukur sekarang menjadi bagian dari team THENBLANK.

Testimonial Image
Indra G.

5/10/2023

Tidak terasa sudah memasuki bulan ke 5 saya menapaki langkah di perusahaan baru! Ini merupakan salah satu bagian “pergerakan” besar dalam hidup saya, dimana saya memutuskan untuk berpindah jalur karir dari seorang banker menjadi SEO specialist. Sebuah keputusan berani dan cukup berat perjuangannya. Karena saya harus memulai dari 0 lagi, menimba ilmu dan cari pengalaman lagi dengan mengikuti full stack digital marketing program di RevoU

Testimonial Image
@vigilante_syit
vigilante syit

5/8/2023

Glad aku ikutan d revou jelas bgttt, saking jelasnya dikejar target buat bs dptin job dn improve skills, dr mock up interview ampe workshop tiap minggu. alhamdulillah udh kerja skrg sblm bootcampnya selesai

Testimonial Image
Akari Fuyuki

5/1/2023

Saya sendiri bisa dikatakan seorang career switcher. Bagi orang-orang yang ingin mengenal dan mendalami digital marketing tapi tidak ingin kuliah bertahun-tahun, saya merekomendasikan Revou.

Testimonial Image
@umpalumpahhh
santaydulu

2/18/2023

Aku revou kak dan semua teammates ku udh kerja. Trs ada alumni tiap kota sering kopdar smpe skg, gw liat2 mrk semua pd gacor bgt kerjaannya. Kayanya tergantung pribadinya mau aktif ngasah lagi sm networking ngga. Krn kalo make benefit networking direvou ga main2 rekomendasinya

Testimonial Image
@KailaUmrinT
Kaila

22/6/23

aku beruntung punya support system dari alumni RevoU. Aku bisa bilang, sampai sekarang RevoU ngasih dampak besar selain materi dan study case yang di berikan, ada para alumni nya yang membantu

Testimonial Image
Felix Kosim

25/5/23

...fun karena bisa belajar banyak, kenal banyak temen baru dan ketemu orang yang punya ambisi yg besar. Selain itu juga jadi punya mentor yang bersedia untuk bimbing kita jadi lebih baik. Jujur overall menurutku ikut kelas Revou itu worthit buat temen-temen yang berminat untuk mulai menggeluti dunia digital marketing dan juga bisa kenal banyak relasi dibidang yang sama.

Testimonial Image
Ilham Andriyansyah

23/5/23

When I started this course, I had no idea what to expect. I was nervous, excited, and a little bit scared. But as soon as I got started, I knew that it was a good decision. The content was challenging, but engaging, and I found myself learning new things every day.

Testimonial Image
Elyda Brilian Nugraheni

21/5/23

A good teamwork, insightful lectures and endless guidance from the greatest instructors, Section Manager also Team Leader who never stop supporting and assisting for good. This journey of switch career is never been too easy and never was, yet strong will and consistent moves are never disappointing. The best is yet to come! Cannot wait to another great experience!

Testimonial Image
Rouli Gitamarta Munthe

19/5/23

When I first considered this switch, I had numerous doubts and hesitations. After all, my background and degree had no direct correlation with marketing. But then, I discovered Full Stack Digital Marketing course by RevoU, which changed everything for me.

Testimonial Image
@AdieAzzam
Azzam Adie

8/5/23

Beberapa orang malah udah balik modal after bootcamp dari sharing project alumni. Gw sendiri alumni RevoU ngerasa ilmunya daging banget, kepake bgt di dunia kerja. Komunitasnya juga asik bisa diajak diskusi jadi makin expert rasanya.

Testimonial Image
@AdieAzzam
Azzam Adie

8/5/23

Ada harga ada kualitas sih nder. Yang diincer selain materi itu koneksinya nanti after bootcamp. Di RevoU alhamdulillah koneksinya orang2 yang ga pelit ilmu padahal ilmunya segunung. Enak diajak diskusi dan kalau niat 16jt ini bakal kebayar sebelum 1 tahun loh...

Testimonial Image
@dedigmar
Dev

6/5/23

Tapi worth it banget emang mentornya di revou, gak kaleng2 sih. Kelasnya fun jugaa jadi gak boring dan bikin student pada ambis buat kerjain tugas. Based on my own experience.

Testimonial Image
Chaerun Nabila Firdaussy

10/4/23

Sudah lama saya ingin menuliskan khusus untuk kak Indah Syafitri Career Coach saya selama pendampingan switch career di RevoU (sebetulnya diterima/tidak di bidang product, sy sudah berinisiatif tetap kelak akan menulis ini), tapi begitu saya berterima kasihnya, sampai saya kesulitan bagaimana harus menguraikan rasa terima kasih saya dan saya baru berusaha menuliskannya sekarang.

Testimonial Image
@Raafiptr
rprs

27/2/23

it has been 1 week++ with revoU and i could say i'm FALLING IN LOVE WITH THE ENVIRONMENT, SYSTEM, INSTRUCTOR, and MY SECTION MANAGER. moga2 betah aameen........... 4 months to gooo

Testimonial Image
Syauqi Muhammad

23/11/2023

😤 Product Design x Product Management?!?! 😤 Delving into the realm of product ideation and development has been a thrilling journey! From conceptualizing solutions rooted in user value and streamlined user flow to embracing the intricacies of MVP concepts, wireframes, and translating solutions into actionable product requirements—it's been a learning curve filled with excitement and growth.

Testimonial Image
Putri Hasti

22/11/2023

Hi! aku mau sharing study case saat mengikuti mini course di revou. Ini adalah mini course pertama aku yang sampai buat study case gitu, awalnya bingung karena cuma tau materi aja dan saat ngerjain study case ini ngebantu banget buat aku bisa tau cara direal nanti saat bekerja seperti apa🥹❤️

Testimonial Image
Faiby Jauw Kartadinata

22/11/2023

Just wrapped up an incredible knowledge-sharing session with PT Perusahaan Gas Negara Tbk a state-owned company that's redefining the game! 🚀 Collaboration with RevoU We delved deep into the world of content marketing and social media strategy, exchanging experiences and challenging each other's minds to bring the best solutions to the table. The enthusiasm and working methods I witnessed shattered any misconceptions about state-owned companies being 'old-fashioned'. What truly impressed me was how they asked questions; it spoke volumes about the company's values. They're not just attracting the best talent; they're nurturing it. Every question was a step towards individual growth and the company's progress. Here's to the power of collaboration and learning from each other. Let's keep pushing boundaries and innovating together! 🤝💡

Testimonial Image
Amalia Ayu Utami

20/11/2023

This mini course is highly recommended for fresh graduates who switch careers like me. Professional mentors who are experts in their fields teach the material from the zero, so this course is straightforward to understand. RevoU also provides certification test and study case to check the abilities of its participants. Everything you can get for free!🤩

Testimonial Image
Dea Vivin Devita

19/11/2023

Been two month since i joined RevoU as student yup was an instructor for so long in FSDM but now officially student for Data Analytics 🎓. After moved to São Paulo one year ago, I am currently expanding my expertise on data analytics. The tasks assigned in this course demand significant effort, and completing them accurately is a way for us to better understanding SQL, Phyton, Statistics and so on.. 4 months to go for this journey and i am so excited to be here where the environment of learning is supportive.

Testimonial Image
Meity Margareta

16/11/2023

Every mentoring session is a chance to learn something. Mentees might think they can get insight from the mentor, but it's actually vice versa. The mentor also can gain new perspective from the mentee. It's a two-way communication!

Testimonial Image
Muhammad Gibbran Madani

15/11/2023

[Journeying career shifting as a product manager] I was grateful because once again I was given the opportunity to deliver a presentation about my results regarding problem prioritization. It was extremely amazing because, on behalf of the 90's students in this batch of Full Stack Product Management at RevoU!

Testimonial Image
Meri Sri Wijayanti

14/11/2023

Hallo semuanya!! Saya senang sekali sudah menyelesaikan mini course Digital Marketing di RevoU selama 2 minggu secara daring Pengalaman saya selama menyelesaikan course ini adalah melaksanakan project/kuis pada akhir sesi pertemuan dengan hasil rapor yg cukup memuaskan Ilmu yg sangat bermanfaat ini dapat membantu saya sebagai Marketing enthusiast senang bisa belajar bersama RevoU 🤍🥰

Testimonial Image
Daffa Scuderia

14/11/2023

"Oleh-oleh skill dan knowledge dari mini course RevoU isinya full daging 🥩" Itu memang betul adanya. As a self-taught Digital Marketer, butuh banget course seperti ini untuk wadah sharing dan memperdalam ilmu secara teori. Wrapping up, I'd like to thank RevoU team for sharing this "daging" knowledges.

Testimonial Image
Muhammad Iqbaal Dhoifullah

11/11/2023

Saya Sangat senang berbagi proyek terbaru saya di bidang analisis data! 📊✨ Selama saya belajar di Revou Tech Academy, saya terlibat dalam proyek yang sangat menarik dan memungkinkan saya menerapkan teknik analisis data terkini. 🚀 Mulai dari cleaning data hingga menyajikan ke stakeholder dalam bentuk dashboard, ini adalah ilmu yang luar biasa bagi saya.

Testimonial Image
Muhammad Irfan Nasrullah

7/11/2023

I am deeply thankful for their enlightening session on managerial skills at the RevoU Mini Show. The invaluable insights shared during the event have not only expanded my knowledge but also broadened my perspective on effective management techniques. This experience has reinforced the importance of continuous learning and personal growth. It's through platforms like RevoU that we can stay ahead in our professional journey, gaining essential skills that empower us in the dynamic world of management.

Testimonial Image
Rai Yananndika Putra

6/11/2023

The first week with RevoU Mini Course I learned about digital marketing and copywriting! In this case study, I directly applied the knowledge taught by him in determining the target audience, brand persona, copywriting brief and content captions.

Testimonial Image
Farrel Mahardhika Fajar

5/11/2023

I was given the opportunity to present during a class session of Management Academy facilitated by RevoU, where I gained invaluable insights into what makes a quality team player. This experience reinforced my aim towards effective leadership and fostering a positive team environment. Leadership is not about just ordering members around but rather about inspiring and empowering others. I am excited to put these obtained knowledge into practice to thrive for productive work environment.

Testimonial Image
Usriya Ni'ma

3/11/2023

RevoU Mini Course 01 & 02 November 2023 Pembahasan di 2 hari awal bulan November ini bener-bener favorit dan interest aku, yaitu copywriting. Bersama pemateri yang pembawaannya sangat fun dan mudah dimengerti! Materi tentang dasar copywriting dikupas tuntas mulai dari bagaimana strategi menentukan audience yang baik, sampai strategi menentukan headline dan copywriting. Semakin paham materinya karena dibarengi dengan simulasi langsung cara menentukan persona brand dan penggunaan strategi AIDA+C pada copywriting.

Testimonial Image
Muhammad Kukuh Prayogo

3/11/2023

Remembering the exhilaration of our first product management project at RevoU. Our mission? Analyze Joox, the popular on-demand music streaming service. We dived deep into understanding its current conditions, identifying areas for improvement, clarifying our motivations, and strategizing the best implementation methods. One thing that became crystal clear on this journey is that collaboration is the lifeblood of any project. The diverse perspectives and skills of our team members were our greatest assets. Effective communication, especially with multiple contributors, made all the difference in our success. Now, as I implement these lessons in the real world, I've come to realize that product management is an endlessly fascinating, ever-evolving field. The learning never stops.

Testimonial Image
Isfanz Ainu

31/10/2023

Creativity is Intelligence Having Fun✨ Dapet banyak banget ilmu dan insight baru dari ka Yudystira Pradana 🙌🏻 2 hari isinya daging semuaa!!! suka banget sama open discussionnya jadi mimin-mimin sosmed pada tau juga keresahan masing-masing😅 Analisis insight sosmed seeee-penting itu ya gengs ternyata!!! Bukan cuma bikin konten - post - tinggalin - repeat RevoU x Kemenkes RI was a lit🔥

Testimonial Image
Ridwan Puadi

31/10/2023

Insightful and fun last weekend at the CXRC 2023 RevoU alumni session. Meet people who are open to their various knowledge and experiences. Spending hours learning new things and updating information is a good step to continue developing yourself. This mindset is one application of the Growth Mindset in learning. Always try to broaden his horizons, both in skills and knowledge and be open to new ideas and perspectives from other people. #revou #community #sharingsession #growthmindset

Testimonial Image
Josevian Erris

29/10/2023

👀 Today, I had the privilege of participating in an engaging sharing session from RevoU Chapter Bandung. The session revolved around "Belajar Bangun Bisnis Agency : Acting Like Partner or Expert?", and I couldn't be more inspired by the knowledge and insights shared. Speaker for today session is The Founder and CEO of Clycks Digital, Mr. Dheny Rafliandhys. I'm trully impressed by his expertise and passion for running a digital agency business. Words that trully resonated with me from this session is "If we value our client, then they will value us back". These sharing sessions are a great reminder of the importance of continuous learning and networking for me. A big thank you to Mr. Abdullah Mansyur & Ms. Widia Mulyati and also the entire team for putting together this fantastic event! Can't wait for another event in the future! 🚀

Testimonial Image
Herandika Ilmam K

28/10/2023

I had the privilege of participating in the "Strategies for Managing Former Coworkers" seminar, and I wanted to share some of the key takeaways and insights I gained from the experience. The seminar provided a deep dive into the complexities of working with and managing former colleagues. Here are a few highlights: What truly set this seminar apart were the real-world case studies and examples. They brought the content to life, illustrating how the strategies discussed can be applied in a variety of professional settings. This seminar was a fantastic opportunity to enhance my leadership and management skills.

Testimonial Image
Marcella Evalie

28/10/2023

Nice sharing today from RevoU about how to be a great manager. 1. Gimana kalau ada tim yang bagus performance nya tapi attitude nya kurang bagus? - ajak bicara, masih tidak bisa berubah lalu kasih SP 2. Perlu atasan atau bawahan yang menyesuaikan diri? - bawahan 3. Bagaimana menjalin hubungan atasan-bawahan? - salah satunya dengan jaga image, memang perlu jarak sedikit mau tidak mau

Testimonial Image
Ronaldo Matthew

23/10/2023

I'm excited to reflect on my incredible learning journey into the world of analyzing use cases within the financial industry, and today, I want to express my deep gratitude to the RevoU for their unwavering support. Over a few weeks, I've explored financial terms and perspectives to address the problem statement of Credit Risk in Banking. Along this path, I reached a significant milestone: the development of my analysis, definition of the problem statement, and understanding the banking industry, incorporating MECE methodology, root cause analysis, hypothesis creation, and metric definition. As I continue to explore the use cases of the financial industry, I look forward to sharing more insights and discoveries with my LinkedIn network. Your feedback, connections, and discussions are invaluable to me. Thank you all for your continued encouragement, and here's to more in-depth analysis and insights within my journey.

Testimonial Image
Stephen Kristanto

23/10/2023

Positive community, positive impact! As soon as I stepped into the building where the CXRC event was held, I glanced around and got a bit lost in the crowd since there were so many people around. Even some of them had traveled a long way to Jakarta. Respect! It was cool to see how we could just chill together, share stories, and snap some hilarious photos. After all, we'd only been communicating online for months, and now we finally got to meet in person! Being part of the RevoU Community means being part of a RevoU family. It gives me a chance to meet and connect with like-minded individuals, who share a passion for growth and self-improvement. This is the room for networking, mentorship, and collaboration! If you're on the hunt for a crew that'll help you chase your dreams, RevoU is where it's at! Your journey to becoming the best of you is just around the corner! 🚀🌟

Testimonial Image
Eliffa Ashria

22/10/2023

Yesterday was fun! Meet my Tangs People (RevoU Alumnies domicile in Tangerang, Banten) We usually meet at Badminton Hall but now in Soehana Hall, SCBD - Jakarta to join RevoU CXRC 2023 : The Reunion.

Testimonial Image
Vincent Budiman

19/10/2023

I'm deeply grateful for the trust and the opportunity to join PT Bank Sinarmas Tbk as part of the Product Team. It's a chance to put into practice the valuable experience I gained while working closely with my previous PMs. Transitioning from project management to product management has been a mind-blowing journey. I'm excited about the possibilities it offers and how it aligns with my career aspirations. I'm also thrilled to have had the opportunity to dive deep into the world of Product Management through expert training at RevoU. This experience has enriched my understanding of Product Management, including all aspects of product iterations, end-to-end.

Explore Our Programs & Free Courses

DIGITAL MARKETING

Master organic channels and paid marketing to scale your digital business. Improve your digital channel know-how, critical thinking skills, and analytical frameworks.

DATA ANALYTICS

Excel your data analytics expertise, business mindset, and communication skills and answer complex business questions with data.

PRODUCT MANAGEMENT

Learn product management skills such as conducting customer research, developing products, and communicating effectively with your stakeholders.

Software engineering

Pursue one of the most resilient careers in Tech as a Software Engineer with a comprehensive understanding of front-end to back-end web development.