Brian Jonathan Yahya
Job Position and Company if available

I had the incredible opportunity to participate in the RevoU Masterclass, a new free class program by RevoU. The session, titled "AI for Creative: How to Use AI for Creative Asset Production," was an eye-opening experience. During the masterclass, I learned about the latest advancements in generative AI for creating audio and images. It was fascinating to discover how AI can be implemented as a powerful tool in campaign marketing. The lecturer demonstrated the use of Midjourney AI to produce assets for creative marketing and shared valuable tips on crafting effective prompts for image generation.

Read original post

Ivan Eko Buwono
Job Position and Company if available

After 3 months of intense course of Digital Marketing, I have finished my 3 Month program of Full Stack Digital Marketing at RevoU. There are a lot of memories from struggle to happiness within 3 months of course with my all group friends. So many experience that i have been through from making brand, managing ads like Meta Ads and Google Ads. It's very hard though but it's very fun also during that time.

Read original post

Hanin Nazilah
Job Position and Company if available

Those 14 weeks in RevoU have been a blast. The incredible experience, the best support from team leads and section manager, and also the outstanding mentor truly set RevoU as one of the best non formal educational settings.

Read original post

Farah Attaya Setiawan
Job Position and Company if available

As a fresh graduate, I started this journey in January 2024 with the goal of upskilling myself. Throughout the program, I maintained a positive mindset, stayed curious, thought critically, and embraced new learning opportunities. Thankfully, RevoU provided an incredibly supportive learning environment. My teammates, team leaders, and mentors filled these 14 weeks with joy and invaluable insights. I am beyond grateful to have completed this program!

Read original post

Bang Kiki
Job Position and Company if available

I am delighted to share that I have successfully completed the Data & Software Engineering course from RevoU Tech Academy. Throughout this journey, I delved into various topics such as data analysis, database management, programming, software development, and testing and automation. Many thanks to the MSIB Kampus Merdeka and RevoU Tech Academy for this incredible opportunity

Read original post

Irfan Affandi S.T
Job Position and Company if available

I am excited to share that I have successfully completed RevoU intensive 13-week Full-Stack Data Analyst program! This journey has been an incredible learning experience, equipping me with a robust skillset and a deep understanding of the data analysis process.

Read original post

Daniel Reven
Job Position and Company if available

One Adversary Is Already Too Much, But One Thousand Allies Are Never Enough. Among many life lessons I've learned, especially throughout my career, is that "expanding relationships is the key to overcome hardships". I first learned it as an introverted elementary schooler, and only began to realize its truth as a college student, far away from home, where I spent my entire childhood and teenage years sheltered and pampered. So much, that at the time, I thought my family is all I needed😅 The more we advance in age, the more hardships we'll encounter. When we reach adulthood, we finally learn to survive by thriving in our careers, and from my personal experiences, it is really hard indeed, as the grownups said when I was younger. It is a fact that has existed for eons, since the first lifeforms came into this world. But then I realized that everything is hard when we try to shoulder everything alone. When I learned at RevoU, I was taught to build as many connections as possible to get a good job and do well at work. And truly, I've gained much from that. They taught me many new things I've never known before, and sincerely extended their hands to help me overcome hardships. People come and go, but always open your door for new people to come, and old people to return. Remember, our network is our net worth. When our coffers, granaries, and hearts are down to zero, there will always be a hero 😁

Read original post

Anandia H.
Job Position and Company if available

In February 2024, I started as a Data Analytics Mentor in RevoU x MSIB Kampus Merdeka program. It was a great opportunity to share my knowledge and learning journey together with the students. They came from diverse background and major but that does not stop them from learning about new topics each week for the past 4 months in a whole new learning environment. Great job, teams!

Read original post

Nyoman Nadia Devi Laksmiati
Job Position and Company if available

Finally, I've managed to create visually appealing and dynamic dashboards in Tableau! 🥳 This is one of the virtual internship projects with RevoU x Telkom Indonesia, where I developed a dashboard to visualize sales performance from a B2B marketplace.

Read original post

Satria Mangasi Junior
Job Position and Company if available

Thank you RevoU for knowledge about software engineering for 2 weeks. It was really fun learning with Revou starting from learning to create a website from scratch, using GIT, GitHub, and also writing JavaScript sysntax, presenter and moderator.

Read original post

Vita Dwi Ramadini
Job Position and Company if available

Celebrating my journey into the world of data analytics, starting from my desire to enhance my background as a Library and Information Science graduate. Being able to derive insights from data to solve problems brings me immense joy. I truly believe that data analytics is something really cool. And exactly a year ago, in this same month, I decided to enroll in a data analytics course at RevoU. I spent about three months diving into the full stack of data analytics, from fundamentals to technical skills, and even communication with experts. Then, I embarked on another three months of internship, directly supervised by expert users. In this program, the focus was on end-to-end project work, directly associated with Zurich Insurance. It was an incredible experience.

Read original post

Bianca Ariza Zain Kiemas
Job Position and Company if available

Proud to present my data analysis project as a Data Analyst Associate with RevoU x Telkom Indonesia, focusing on the B2B Marketplace Telkom. Guided by mentors, with expert insights, we've explored key performance metrics and their impact on Indonesian SMEs.

Read original post

Aurelia Joceline Haury
Job Position and Company if available

I had the pleasure of doing virtual internship as an Associate Product Manager with Save the Children Indonesia, as part of RevoU NEXT program which has consistently been a wonderful learning journey for me.

Read original post

Kukuh Haryobismoko
Job Position and Company if available

It's been a great experience working with Metabase to explore the data insights! This was part of my Virtual Internship project with RevoU x Telkom Indonesia

Read original post

Windy Natasha Putri
Job Position and Company if available

Just completed my first project during my virtual internship at Telkom! The project involved creating a dashboard aimed at the sales team and their managers to monitor overall sales performance, including transaction-related metrics, user-related metrics, and product performance.

Read original post

Fairuzia Zahira
Job Position and Company if available

Thrilled to share my newest milestone in my data analytics journey!! As a part of the virtual internship with RevoU x Telkom Indonesia, I finished making a performance monitoring dashboard for Telkom B2B Marketplace 📊🎉

Read original post

Evitha B.
Job Position and Company if available

Saya ingin mengucapkan terimakasih kepada RevoU karna sudah membuka short class DAMC (Data Analysis). Sehingga saya mendapatkan ilmu yang baru dan pengenalan akan tools baru serta mendengarkan pengalaman alumni RevoU pada saat bekerja yang berkaitan dengan analytics.

Read original post

Dewi Indrawati
Job Position and Company if available

"Don't wait, create!" This is the most important lesson I have learned about Social Media marketing at RevoU during Weeks 9 and 10. I put this into practice by executing a 360 social media strategy for a well-known coffee shop launching a new product. I was able to gain a deeper understanding of social media and its impact on business. It's like being handed a bag of the finest beans – ready to be roasted into something truly impactful.

Read original post

Agung Prasetyo
Job Position and Company if available

Happy to share that I’ve completed a digital marketing course with RevoU It was a rewarding experience, learning about new trends and tools in marketing. The sharing sessions were definitely the highlight for me, providing valuable insights and perspectives.

Read original post

Muhammad Gardian Novandri
Job Position and Company if available

I never imagined that I could formally teach something to someone, but here I am, successfully completing 8 weeks of mentoring with a total of 32 sessions. I did this as a part-time job while seeking new professional experiences in the Data Analytics world, but it turned out to be a truly fun and challenging! I thoroughly enjoyed being a mentor, it was a wonderful and unforgettable experience.

Read original post

Mika Julianti Hutahaean
Job Position and Company if available

Thank you RevoU with the mini course, I became more aware of what data analytics is and the practice of using Google Data Studio. Very insightful and instructive! Learn more to know more 💫

Read original post

Raden Alvi Fadilla
Job Position and Company if available

I am exicited to share my first experience with a mock-up HR Interview. It was both nerve-wracking and exhilarating to step into the shoes of proespective job candidate and face the questions that often determine one's career path. I must extend my gratitude to RevoU for providing me with this invaluable opportunity. Engaging in this simulation helped me gain a deeper understanding of what to expect in a real interview setting and allowed me to refine my communication and presentation skills.

Read original post

Ayu Putri Pratama Sari
Job Position and Company if available

Saya baru saja menyelesaikan Mini Course Digital Marketing bersama RevoU selama 2 Minggu sangat menyenangkan 🔥🔥 Terimakasih 2 Minggu saya ucapkan RevoU. Selama 2 Minggu ini saya mendapatkan begitu banyak ilmu yang sangat bermanfaat untuk memperdalam ilmu digital marketing yang saya miliki😍

Read original post

Farras Akbar
Job Position and Company if available

Over the past two weeks, I have participated in the "Intro to Data Analytics" mini course organized by RevoU. It has been an incredible experience that has greatly expanded my knowledge. The material presented was highly engaging and the speakers were truly captivating! I was truly impressed by the quality of the learning provided.

Read original post

Gabby Alviany
Job Position and Company if available

Saya senang sekali karena telah berhasil mendapatkan sertifikasi baru: Intro to Digital Marketing dari RevoU! Selama kursus ini, saya memperdalam pemahaman saya tentang berbagai channel dalam digital marketing, termasuk paid acquisition dan retention. Saya juga belajar mengenali persona audience dan target audience, serta menyusun strategi konten yang efektif melalui content pillar. Selain itu, saya mendalami penerapan influencer marketing untuk mencapai tujuan pemasaran. Dengan pengetahuan dan keterampilan yang saya peroleh, saya siap untuk membawa nilai tambah dalam industri digital marketing.

Read original post

Ano Jumisa
Job Position and Company if available

Crushed the 1st milestone at RevoU's full stack software engineering bootcamp with a SpaceX-inspired website! Over the past 5 weeks, I've delved into the fundamentals of software engineering, mastering basic web development skills. The ultimate test? Creating a website from scratch using HTML and CSS.

Read original post

Femilia Nurcahyarini
Job Position and Company if available

Buat aku yang switch career harus banget untuk ikut kelas seperti ini. Thanks RevoU udah ngasi ruang belajar. Aku, Pembelajar Digital Marketing pemula 😁🫶🏻

Read original post

Niken Ayu Anjartari
Job Position and Company if available

Thank you for the amazing experience with the Data Analytics mini course from RevoU! Throughout the two-week course, I gained a lot of knowledge about data analytics, data visualization, the importance of data in the present and future, and the implementation of data analytics (case studies). It was incredibly beneficial and enjoyable.

Read original post

Satman Afandi
Job Position and Company if available

Melangkah ke dunia studi independen yang merupakan program dari MSIB Kampus Merdeka di Startup Campus adalah petualangan luar biasa yang tak hanya memenuhi dahaga pengetahuan, tetapi juga menyelami lautan kreativitas dan inovasi. Di sini, saya menemukan keindahan berbagi gagasan dalam bahasa data, merajut cerita dari setiap bit informasi, dan menyelami algoritma seperti merangkai puisi.

Read original post

Putri Balqis Sulaeman
Job Position and Company if available

i'm so proud to join this free mini course, Alhamdulillah selama 10x pertemuan banyak ilmu baru yg di dapat tentang data analytics, pemateri nya seru-seru dan cara mereka menyampaikan materi nya juga menarik, pokoknya thank you RevoU sudah mengadakan mini course yg bagus ini secara free lagi..

Read original post

Ahmad Fahmi Hadriansyah
Job Position and Company if available

Pada bulan lalu saya seorang mahasiswa Sastra Inggris mengumpulkan tekad dan keberanian untuk mengikuti Program Full Stack Trial Digital Marketing yang diselenggarakan oleh Revou, disana saya mendapatkan pengalaman baru dan menarik dimulai dari teman-teman yang saling support satu sama lain, bahan materi yang diajarkan pun mudah dipahami serta mentor-mentor yang 24 jam selalu hadir ketika ada hal yang saya tidak mengerti. Untuk itu Jangan lupa ikuti terus yaa program-program dari Revou.

Read original post

Tenia Novalia
Job Position and Company if available

Alhamdulillah bisa belajar Ai lagi. Terima kasih RevoU. Walaupun baru "introduction" tapi materinya mudah dipahami dan relate banget dengan pekerjaan saya sebagai Virtual Assistant 😍

Read original post

Salma Mesias Gesuri Wk
Job Position and Company if available

Saya berhasil menyelesaikan Fundamental Course Software Engineering dari RevoU, mendapatkan pemahaman lebih lanjut mengenai HTML, CSS, JavaScript, dan Git. Selain itu, saya juga berhasil menyelesaikan proyek mini yang ditugaskan. Terima kasih RevoU atas kesempatan belajar yang berharga ini!

Read original post

Terryus Wijaya
Job Position and Company if available

Just started Leadership Academy Batch 2 at RevoU. Excited to learn new experiences, gain insightful knowledge, and connect with people with many diverse backgrounds and stories.

Read original post

Mochamad Rafli
Job Position and Company if available

I'm excited to share my experience with you regarding the RevoU #DigitalMarketing mini-course. In just two weeks, I had the opportunity to learn about various topics related to digital marketing, including search engine optimization. The course also provided me with valuable guidance on how to create an excellent CV and leave a lasting impression during interviews.

Read original post

Fathia Azzahra
Job Position and Company if available

I’m happy to share that I’ve obtained a new certification: RevoU Intro Digital Marketing from RevoU! The learning experience was very enjoyable, and this course has given me a deeper insight into the world of digital marketing and its potential for growth in the future.

Read original post

Dafrial Dzaikra
Job Position and Company if available

Saya baru saja menyelesaikan mini course data analytics RevoU dan saya merasa sangat puas dengan kualitas materi, instruktur, dan komunitasnya. Saya belajar banyak hal baru tentang data analytics, mulai dari konsep, tools, hingga project

Read original post

Reni Septiani
Job Position and Company if available

I would like to express my gratitude to RevoU who has provided very useful material about data analyst for 2 weeks. I learned many new things from your presentation, not only about data analyst, but also about how to make a good and attractive CV. I really appreciate this opportunity and hope RevoU can succeed in the future.

Read original post

Lutfiyatul Inayah
Job Position and Company if available

Ikut course mengenai digital marketing di Revou awalnya karena keperluan pekerjaan yang mengharuskan untuk tahu bagaimana membangun sebuah brand dan menjual produk melalui media digital. Pengetahuan baru bagi saya setelah melihat banyak tutorial di youtube dan akhirnya saya mengikuti mini course dan membuka lebih luas wawasan mengenai dunia digital yang bisa memberikan banyak peluang baru bagi suatu brand atau produk.

Read original post

Salsa Bila
Job Position and Company if available

Sistem belajar di RevoU tuh menyenangkan karena Instructor, Section Manager, sampai Team Leadnya asyik, gak kaku, dan menghibur. Terus seneng bisa ketemu & kenal sama teman-teman baru yang semangat dan antusias belajarnya tinggi banget!!! Sumpah ini tuh energy positifnya jadi nular, percaya deh😁

Read original post

Mohammad Salman Al Farizi
Job Position and Company if available

Seru banget ternyata belajar Digital Marketing di RevoU. Apalagi sesi simulasinya bener-bener belajar buat caranya bikin YouTube ads, cara penargetan audience, ads formats dan setting up, seseru itu

Read original post

Gita Virgina
Job Position and Company if available

Sempet maju mundur buat ikutan kelasnya, tapi akhirnya semua keraguan terbayarkan di sesi coursenya. Setelah dijalani dari tanggal 8 - 19 Januari 2024, ternyata materinya "daging" banget, relate sama experience ku sebagai analis. Di setiap Mini Course materi dan case study nya beda-beda. Yang aku kerjain 2 minggu lalu adalah tentang SQL dan Tableau. Tutornya sangat menguasai topik dan memang ahli di bidangnya. Kerasa banget feelnya pas ngajar.

Read original post

Ridho Dwiky Tastama
Job Position and Company if available

Dengan mengikuti program mini course selama 2 minggu bersama RevoU, saya memperdalam pengetahuan saya tentang Digital Marketing mulai dari pengertian sebenarnya sampai hal-hal detail seperti SEO, CRM, Copywriting, Content Plan, Sosial Media, Konten Marketing, Organic Chanel, Paid Chanel dan bagaimana cara membuat sebuah strategi marketing yang sangat menyala abangkuhhh🔥

Read original post

Gita Virgina
Job Position and Company if available

Perasaanku belajar Digital Marketing di Mini Course yang pasti seneng banget, walau waktunya cuma 2 minggu, ternyata aku bisa dapet banyak ilmu baru. Ada role marketing in business, paid vs free channel, copywriting, cara membuat CV buat kamu yang fresh graduate atau yang switch career, sampe tips and trick buat interview loh. Pembicaranya asik dan menyenangkan, proses pembelajarannya juga seru dan interaktif. Bahkan bisa nanya ke tutornya langsung. Ada beberapa pertanyaan aku yang dijawab pada saat live/premiernya. Kalo mau yang lebih lengkap lagi dan lebih dalem materinya bisa daftar di Full Stack nya yaa.

Read original post

Salsa Bila
Job Position and Company if available

✨Best payout in 2023 for me, si kaum mendang-mending✨ Dulu kalo punya uang lebih dikit mikirnya mending buat beli skincare, makanan, naik gunung atau shopping, karena hidup cuma sekali jadi harus dinikmati, ya kalo gak sekarang kapan lagi. Padahal kondisi finansial juga belum stabil karena masih bergantung dari gaji ke gaji 🥲 Tapi, sekarang kalo ada uang lebih mikirnya mending buat investasi leher ke atas because the long-term ROI is no joke🥹 Aku mulai baca buku-buku self improvement, menghadiri webinar, ikutan workshop, sampai join bootcamp Fullstack Digital Marketing di RevoU, turns out ini jadi salah satu investasi leher ke atas terbaik di 2023.

Read original post

Ifrad Tritama
Job Position and Company if available

Thank You RevoU, Sudah mengadakan Mini Course ini karena disini saya tidak hanya mendapatkan pengalaman mengenai Data Analytics saja tetapi saya juga mendapatkan informasi baik itu pengenalan lebih dalam mengenai Review CV dan Interview Kerja 😊

Read original post

Samuel A. Kusumo
Job Position and Company if available

Very nice learning culture, excellence service from instructor, section manager, team lead, and other team. I enjoyed my study here very much

Read original post

Moses Paais
Job Position and Company if available

I highly recommend RevoU to anyone who wants to take the Full Stack Data Analyst course. The material taught is very comprehensive, the syllabus is structured and very detailed and the instructors and supervisors are very experienced in their fields. Thank you RevoU for the learning, see you on the top.

Read original post

Idris Saputro
Job Position and Company if available

Tahun Baru, Pembelajaran Baru, Ilmu Baru. Senang sekali bisa mengikuti mini course Digital Analytics (DA) yang diselenggarakan oleh RevoU selama 2 minggu. Tidak hanya sekedar mengikuti course, tetapi saya banyak mendapatkan insight yang bisa saya dapat. Walaupun saya meng-handle bidang sales, menurut saya penggunaan pengelolaan big data perusahaan yang tepat untuk menyelesaikan sebuah problems sampai ke tahap prescriptive analytics sangat penting dimiliki setiap individu terutama pembuat keputusan di perusahaan.

Read original post

Muhammad Fadhlan Putra Nugraha
Job Position and Company if available

RevoU Leadership Short Course Sebuah perusahaaan harus memiliki goals dan strategi. Strategi itu adalah longterm direction yang kita putuskan dalam perusahaan Strategi itu salah satu cara sbg leader untuk mendefinisikan arah dan goals perusahaan. Course hari ini sangat insighful bagi saya karena membahas case mengenai industri health care meliputi kekurangan dan kelebihan-nya dan bagaimana strategi untuk meningkatkan performa team untuk mencapai goals perusahaan.

Read original post

Suksmono Boedi
Job Position and Company if available

I love this boot camp, more than I expected, great curriculum, supported people, and incredible instructors. They open participant's mind, even for job career purpose or business purpose. I am very happy to be a member of RevoU Community. Thank you.

Read original post

Billy Yasa
Job Position and Company if available

One of the best online education platform. Terstruktur dan sistematis. Pengajarnya asik, section manager dan para team lead is extremely helpful. Wonderful experience learning here. Sukses terus RevoU.

Read original post

Angga Dwi Cahyo S
Job Position and Company if available

A couple weeks ago, I had the opportunity to participate in the Virtual Internship Program organized by RevoU in collaboration with GoTo, where I was selected as one of the top 3 participants. This opportunity allowed me to present a comprehensive report to the Social Media Expert at GoTo Group. Throughout the program, I handled real problems and situations related to the Instagram account of Tokopedia, namely Inside Tokopedia, strategically utilized for the company's employer branding.

Read original post

Hazalia Zahra
Job Position and Company if available

Dalam kelas pengenalan yang berlangsung selama 2 pekan, Hazal banyak mendapatkan ilmu dan pembahasan baru terkait dunia digital marketing. Meskipun kelas yang Hazal ambil masih sangatlah dasar dalam bidang tersebut. Namun, kelas yang singkat ini telah membuka wawasan dan tantangan baru untuk mempersiapkan diri di tahun 2024 ini.

Read original post

Dika Yudhistira
Job Position and Company if available

sangat recommended karena banyak ilmu yang saya dapatkan selama menjadi student disini, sukses terusss revoU

Read original post

budhedari
Job Position and Company if available

WKWWKKW 😋 aku batch 5 di revou. sedep nder materinya, ga bikin tipes kok. ga bakal nyesel soalnya kelas+mentor+instrukturnya SUPER asik! 🥹❤️

Read original post

Blandina Siti
Job Position and Company if available

kalian mau upskill tapi mau lingkungan belajar yang fun dan supportif? REVOU SOLUSINYA GESSS!!

Read original post

Narendra Pamungkas
Job Position and Company if available

Di RevoU saya sangat mendapatkan banyak pengalaman baru baik dari soft skill dan hard skill yang membantu saya berkembang dan berguna untuk saya dalam kegiatan kedepannya yang saya ikuti

Read original post

Fitri Rizky Amellia
Job Position and Company if available

Learning in RevoU was super fun and exciting, I learn lot of materials here but still enjoyed it 👍✨

Read original post

M Rizky Wahyudin
Job Position and Company if available

Seneng banget MSIB di RevoU, kaka kaka nya baik banget semuanya menyenangkan dan relasi yang didapat keren banget!!

Read original post

Rai Pramana
Job Position and Company if available

The RevoU program has renewed my mindset for the better, starting from time management, social, learning motivation, and cooperation.

Read original post

Mohammad Hatami
Job Position and Company if available

Ilmu yang dipelajari sangatlah sesuai dengan karier di dunia industri, senang bisa menjadi bagian dari RevoU

Read original post

Annisya Tri Citra Damayanti
Job Position and Company if available

Melakukan pembelajaran di RevoU sangat lah ngebantu kita banget dalam mengembangkan diri di suatu bidang karena di RevoU belajar di ajarin dari dasar dan di ajarin langsung oleh praktisi yang ahli di bidangnya.

Read original post

Rio Ardana
Job Position and Company if available

RevoU really helped me in developing soft skills, hard skills, and careers, as well as opening my insight into the world of technology more deeply. I can say that this learning experience at RevoU cannot be found anywhere, and I'm very grateful to be part of RevoU.

Read original post

Nur Aini
Job Position and Company if available

RevoU merupakan kursus online yang sangat membantu saya belajar dalam bidang teknologi, apalagi saya yang berkuliah bukan dari jurusan teknologi merasa sangat puas dan terbantu sekali dengan materi dan juga pelatihan di sini.

Read original post

Elysa Chee
Job Position and Company if available

Being a part of RevoU x Kampus Merdeka has been an incredibly honorable experience for me. I'm eager to share my journey and reflect on my time here. If I were to sum up my experience in one word, it would be "practical." The study methods employed and the supportive environment have truly stood out for me. Opting for Data Analytics and Software Engineering as my learning paths, I've found immense satisfaction in the program. My hope is to translate this acquired knowledge into real-world applications.

Read original post

Yolendri Anisyahfitri
Job Position and Company if available

Belajar di RevoU menyenangkan sekali, bener" diajarin dari 0, mentor dan instructornya juga orang" yang udah ahli di bidangnya sama mereka ngajarinnya pelan dan bener" mastiin kita ngerti atau engga. ada juga SM yang ngereminder all about yang bakal kita lakuin di RevoU

Read original post

Fidelia Maria Christina Lake
Job Position and Company if available

Revou tempat belajar yang fleksibel, menyenangkan dan tempat where you as a non science or tech students feel safe karna aku sastra inggris berani mengambil keputusan di revou ternyata bisa memahami materi yang diberikan, tinggal mau untuk belajar saja dari kalian

Read original post

Rahman Edwin
Job Position and Company if available

Great place to upgrade your skill! with a kind section manager, a great team leader, and very enthusiastic teachers who thought us kindly and patiently, and their curriculum is great, with challenging assignments and group projects Don't be afraid to study at RevoU! It's worth it!

Read original post

Arya Prayuda
Job Position and Company if available

Mengikuti studi independen di revou sangat menyenangkan dan bermanfaat untuk meningkatkan soft skill dbidang Software Engineer dan Data Analytics, proses pembelajaran berjalan dengan sangat baik dan menyenangkan dan segala informasi yang diberikan oleh section manager serta bimbingan mentor juga sangat baik

Read original post

Puji Lestari
Job Position and Company if available

suatu kesempatan yang berharga bisa belajar di RevoU, kuliah di bidang sosial tapi tertarik untuk belajar perangkat lunak dan juga data analisis dan ini ada di RevoU. Adanya studi independen di RevoU ini bikin aku bisa belajar diluar kampus dengan bidangyang aku minati. selama proses pembelajaran berjalan dengan baik dan maksimal berkat mereka yang selalu menghandle kami. pelajaran yang diperoleh juga dipraktikan dengan adanya tugas akhir yang menambah dan mengasah tingkat pemahaman kita. yuk belajar disiniiiiii. era sekarang kita harus asah skill diluar kampus, belajar di RevoU menambah skill baru yang sangat dibutuhkan didunia pekerjaan di era digital saat ini.

Read original post

Ida Ayu Agung Diah Janawati
Job Position and Company if available

Saya mengikuti Studi Independen di RevoU. Sangat worth it untuk gabung ke RevoU karena materi yang diajarkan bagus dan mudah dipahami, Instructor yang ramah dan bisa menjelaskan materi dengan detail karena expert di bidangnya, Section Manager yang ramah, Mentor-mentornya membantu siswa apabila ada hal yang ingin ditanyakan. Dengan bergabung ke RevoU bagian Data Analytics dan Software Engineering, saya dapat menambah pengetahuan baru dan mempraktikkan langsung dengan capstone project

Read original post

Nabillah Santi
Job Position and Company if available

Buat yang mau Studi Independen, RevoU recommended asli. Jangan takut kalau ga punya bidang it, karena semua diajarkan dari dasar nyaa..

Read original post

Naura Hanifah
Job Position and Company if available

Untuk yang memilih mitra RevoU dalam studi independen msib sangat rekomendasi sih, waktu yang fleksibel, instructor yang tidak membosankan, mentor yang asik, section manager yang selalu ngingetin kita, pelajarannya pun keren abis dari kita tidak tau apa'' bisa jadi tau, thanks revou

Read original post

Gina Ganiyah
Job Position and Company if available

Studi Independen di RevoU sangat saya rekomendasikan karena buka hanya menambah relasi tapi bagi anda yang ingin memperdalam suatu keahlian sangat disarankan mengikuti ini. Terimakasih RevoU.

Read original post

Stylo Skepsi
Job Position and Company if available

RevoU mini course, ilmu yang dibagikan sangat bermanfaat bagi digital marketing

Read original post

lita˙ᵕ˙
Job Position and Company if available

2 minggu terakhir ini aku ikutan RevoU mini course digital marketing!! Lecturenya interaktif dan instructornya oke bgtt🫶 cant wait buat ikutan mini course yg lainnyaa! #DigitalMarketing

Read original post

Risma Rachmadivanti
Job Position and Company if available

buat studi independen, ini worth it buat diikutin! seruuu dan tools nya helpful semua, jadi pembelajarannya well organized!

Read original post

Yudik
Job Position and Company if available

Beruntung banget bisa ikut Mini Course Digital Marketing dari @revoudotco 🤩, walaupun kelasnya cuma 2 minggu tapi udah cukup ngasi insight baru tentang digital marketing. Pengalaman paling berkesan selama ikut mini course adalah saat mengerjakan test untuk dapat sertifikat,

Read original post

Aan Aldika Fajar
Job Position and Company if available

Penggunaan teknologi dan platform digital untuk memasarkan dan menjual barang dan jasa dikenal sebagai pemasaran digital. “Apakah pemasaran Internet hemat biaya?” Aku bertanya pada diriku sendiri lagi. Karena pentingnya hal itu, saya memilih untuk mendaftar di Kursus Mini RevoU di bidang Pemasaran Digital. Saya mengucapkan terima kasih kepada seluruh pembicara yang telah berbagi ilmu mengenai hal tersebut. Saya belajar memahami potensi pemasaran digital, mengenali tujuan utama pemasaran online, memahami kelebihan dan kekurangan saluran berbayar versus saluran gratis, serta menilai dan memilih bauran pemasaran online terbaik untuk kampanye masa depan. Thankyou RevoU🙌🏻

Read original post

Filda Adelina Nur
Job Position and Company if available

Jadi gini ternyata, sekali suka belajar - gak berhenti buat belajar. Baru 1 bulan ini, aku dapat kesempatan dan kepercayaa buat bekerja lagi sebagai salah satu lead dari project manager yang megang brand-brand yang kita handle. Rasanya jelas deg-degan dan excited, karena bisa naik level secara experience, opportuniy dan impact yang diberikan ke team. Ternyata perjalanan roller coster 1 bulan pertama ini membuat aku sadar, kalau jadi lead ada seninya ya. Gak cukup buat aku hanya otodidak atau berbekal ilmu sok tau-ku, aku memutuskan buat belajar lagi di RevoU. Tempatku dulu ambil kelas Digital Marketing, yang kemudian membuka banyak pintu kesempatan! Kali ini aku gak sabar melihat kesempatan apa lagi yang akan terbuka di Manager Academy!

Read original post

Siti Hayati Astari
Job Position and Company if available

Terimakasih kepada kakak team revoU sudah memberikan kesempatan kepada saya bisa bergabung pada RevoU Mini Course Digital Marketing, for 2 weeks saya belajar mengenai digital marketing dengan teachers dari berbagai startup. Bisa mendapat banyak materi walaupun yang saya ikuti baru mini coursenya seperti, Produk Marketing, How to online/offline marketing, Marketing Channels Paid and Organic, Audience Targeting, Copywriting, SEO, SEM, Facebook/instagram ads, youtube ads, Cara membuat portofolio dan tips-tips interview.

Read original post

Niken Widiya K.
Job Position and Company if available

RevoU satu - satunya FREE online mini course yang ilmunya daging semua😍 Disini kalian nggak hanya belajar teori..tapi kalian bisa langsung kerjain studi kasus dan berkesempatan di review langsung sama ahlinya lho..😎 Selain itu ada juga kesempatan buat review CV dan Portofolio yang bisa bantu kalian banget🌟nggak percaya? COBA sendiri...GRATIS😭🤩

Read original post

maurice
Job Position and Company if available

ya allah makasih revou, gua jadi bisa kegambar ngeset ads di instagram gimana. terutama nentuin target audience, materi yg gagal gw pahamin mulu

Read original post

Zahara Eka Wardani
Job Position and Company if available

Setelah mengikuti course selama 2 minggu dan mengerjakan test, akhirnya bisa mendapatkan sertifikat ini yeay. Belajar bersama RevoU merupakan pengalaman yang seru dan makasih banget, saya bisa belajar hal baruuu. Nextttt kira-kira bakal ambil course apalagi yaaaaaa, mmm i think digital marketing is a good choice🙌 RevoU

Read original post

greenteafrrap
Job Position and Company if available

Super duperrr intensif alias pace-nya satset banget tapi materi yg dibawain tuh spesifik dan daging semuaaa, walaupun assignment-nya sama project-nya edannn pwoll tapi sangat worth it sih

Read original post

achell
Job Position and Company if available

aku ikut digital marketing yang free, mini course, materinya padat tapi enak dipahami dan seru banget belajarnya

Read original post

Watch me
Job Position and Company if available

Aku lagi ngambil full programnya, udah lulus faculty sekarang udh masuk next labs nya. Ini bootcamp yang sangat sangat intensive, jadi harus siap sama workload assignment dan projectnya yang super buanyak tapi juga seruu haha. Ga cuma materi, tapi dapet career coaching juga

Read original post

Dinda🌸🌷
Job Position and Company if available

Kalo ada budget, gaada salahnya buat ikutan RevoU. Mentornya oke banget, networkingnya gila-gilaan (kebanyakan project yang gue dapet dari alumni), yang terpenting ada career coach sih. Layak dicoba🙏

Read original post

Elfu
Job Position and Company if available

Aku ikut mini coursenya kemaren. Seru tutornya berpengalaman, jelasinnya detail banget. Ikut mini coursenya dulu aja buat kenalan sama iklimnya

Read original post

My
Job Position and Company if available

Jujur, waktu ikut mini course nya aja udah bagus banget. Pembawaan materi enak, belajarnya juga enak. Kayanya bootcamp nya lebih bagus lagi

Read original post

Putri Hasti
Job Position and Company if available

Hi! aku mau sharing study case saat mengikuti mini course di revou. Ini adalah mini course pertama aku yang sampai buat study case gitu, awalnya bingung karena cuma tau materi aja dan saat ngerjain study case ini ngebantu banget buat aku bisa tau cara direal nanti saat bekerja seperti apa🥹❤️

Read original post

Amalia Ayu Utami
Job Position and Company if available

This mini course is highly recommended for fresh graduates who switch careers like me. Professional mentors who are experts in their fields teach the material from the zero, so this course is straightforward to understand. RevoU also provides certification test and study case to check the abilities of its participants. Everything you can get for free!🤩

Read original post

Syauqi Muhammad
Job Position and Company if available

😤 Product Design x Product Management?!?! 😤 Delving into the realm of product ideation and development has been a thrilling journey! From conceptualizing solutions rooted in user value and streamlined user flow to embracing the intricacies of MVP concepts, wireframes, and translating solutions into actionable product requirements—it's been a learning curve filled with excitement and growth.

Read original post

Dea Vivin Devita
Job Position and Company if available

Been two month since i joined RevoU as student yup was an instructor for so long in FSDM but now officially student for Data Analytics 🎓. After moved to São Paulo one year ago, I am currently expanding my expertise on data analytics. The tasks assigned in this course demand significant effort, and completing them accurately is a way for us to better understanding SQL, Phyton, Statistics and so on.. 4 months to go for this journey and i am so excited to be here where the environment of learning is supportive.

Read original post

Faiby Jauw Kartadinata
Job Position and Company if available

Just wrapped up an incredible knowledge-sharing session with PT Perusahaan Gas Negara Tbk a state-owned company that's redefining the game! 🚀 Collaboration with RevoU We delved deep into the world of content marketing and social media strategy, exchanging experiences and challenging each other's minds to bring the best solutions to the table. The enthusiasm and working methods I witnessed shattered any misconceptions about state-owned companies being 'old-fashioned'. What truly impressed me was how they asked questions; it spoke volumes about the company's values. They're not just attracting the best talent; they're nurturing it. Every question was a step towards individual growth and the company's progress. Here's to the power of collaboration and learning from each other. Let's keep pushing boundaries and innovating together! 🤝💡

Read original post

Meri Sri Wijayanti
Job Position and Company if available

Hallo semuanya!! Saya senang sekali sudah menyelesaikan mini course Digital Marketing di RevoU selama 2 minggu secara daring Pengalaman saya selama menyelesaikan course ini adalah melaksanakan project/kuis pada akhir sesi pertemuan dengan hasil rapor yg cukup memuaskan Ilmu yg sangat bermanfaat ini dapat membantu saya sebagai Marketing enthusiast senang bisa belajar bersama RevoU 🤍🥰

Read original post

Daffa Scuderia
Job Position and Company if available

"Oleh-oleh skill dan knowledge dari mini course RevoU isinya full daging 🥩" Itu memang betul adanya. As a self-taught Digital Marketer, butuh banget course seperti ini untuk wadah sharing dan memperdalam ilmu secara teori. Wrapping up, I'd like to thank RevoU team for sharing this "daging" knowledges.

Read original post

Meity Margareta
Job Position and Company if available

Every mentoring session is a chance to learn something. Mentees might think they can get insight from the mentor, but it's actually vice versa. The mentor also can gain new perspective from the mentee. It's a two-way communication!

Read original post

Muhammad Gibbran Madani
Job Position and Company if available

[Journeying career shifting as a product manager] I was grateful because once again I was given the opportunity to deliver a presentation about my results regarding problem prioritization. It was extremely amazing because, on behalf of the 90's students in this batch of Full Stack Product Management at RevoU!

Read original post